24 January 2012

*** ΑΙΣΧΟΣ!!!


ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΤΗ 2012
ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

22 comments:

  1. Hλία μου, άνοιξε το μυαλό και τον ορίζοντα.

    Δεν είναι ανωμαλία. Δεν ήταν ποτέ. Απο αρχαιοτάτων χρόνων.
    Απλά, μια άλλη περίπτωση απο την δική σου.

    Εχεις παιδιά και οφείλεις να τους δείξεις όλες τις πλευρές της ζωής. Εκείνα θα αποφασίσουν. Οπως αποφάσισες κι εσύ για την ζωή σου.
    Καλύτερα να γνωρίζουν όλες τις συνθήκες, παρά να βρεθουν προ απροόπτου. Κι εσύ ακόμα χειρότερα.

    γνωρίζω τον λόγο του Χριστού. Ομως η ζωή προχώρησε πολύ απο τότε.
    Καλύτερα να προβλέπουμε...

    την καλημέρα μου

    ReplyDelete
  2. πω, πω, πω τι όμορφα μελαχρινα αγόρια πέσατε να τα φατε.Και όμορφα ειναι και γυμνασμενα καταϋδρωμένα κορμιά ειναι και ατριχα.

    ReplyDelete
  3. ΑΓΑΠΗΤΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΕΠΛΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ.
    Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ReplyDelete
  4. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΡΕΙΣ!!!

    ReplyDelete
  5. Οπως το λες, ακριβώς. Για σένα.
    σε όλους τους ανθρώπους λέω καλημέρα. χωρίς να μ' ενδιαφέρει η δική τους προσωπική ζωή. ... απόψεις

    ReplyDelete
  6. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ;

    ReplyDelete
  7. Ηλία πάντα πρωτοπόροι σε όλα οι Αμερικάνοι.Μην ξεχνάς όμως οτι και στην Ελλάδα έχουν περάσει τέτοια συστήματα πιό πονηρά όπως η σειρά "πολυκατοικία"κ.α.δλδ θέλουν να δείξουν οτι είναι φυσιολογική η ομοφυλοφιλία.
    Μήπως και η παραπάνω γράφουσα ανήκει στην ίδια κατηγορία;;;;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΜΑΡΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
      ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.
      ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ;

      Delete
    2. @ Ilia s'auto pou les exeis dikio, posi ypomoni tha kanei o theos me tin katantia sas, ratsistes, kombleksikoi, kai symferontologoi!! kai den nomizo na eisai aksios na milas gia ithiki, giati oi xaraktirismoi sou kai mono se krinoun anithiko, i oikogenoia mporei na einai kai apo enan gonea kai to paidi tou i dio goneis(kai as einai kai tou idiou fylou) arkei na yparxei agapi kai isoropia gia na megalosei ena paidi ;-) den nomizo se ena spiti me kaugades fones kai apothimena sterimenon goneon na megalosoun ena fysiologiko paidi .....

      Delete
  8. ΖΗΤΩ Η ΛΟΥΓΚΡΑΝΤΙΑ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ SOHO!!!!!

    Λούγκρα η (lugra): 1. ον που ανήκει στην κατηγορία των αλουγκροειδών ή αλλιώς λουγκροσόι, παθητικός ομοφυλόφιλος άντρας, αδερφή, πούστης / η τάση του λουγκρισμού παρατηρείται απο χιλιάδες χρόνια πριν καθώς και στην αρχαία Ελλάδα.

    Λουγκρίτσα (Υποκοριστικό) / λουγκρίζω (ρήμα) / (παράγωγα) λουγκροτός, λουγκράτος, λουγκρισμός, λουγκροστρεφής, λουγκριτία

    ReplyDelete
  9. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ AZIS!!!

    ReplyDelete
  10. Ηλία, συμφωνούμε γενικώς.


    Αγαπητέ Μαρκο Αλιπράντη, την απο πάνω γιατί δεν την ρωτάς ευθέως? να σου απαντήσει σε ποιά κατηγορία ανήκει. Παρά βάζεις πολλά ερωτηματικά.... και ρωτάς άλλους.

    Απλά, δέχομαι τον κόσμο, όπως ακριβώς τον βλέπω μπροστά μου. Αν είναι καλό ή κακό, δεν είμαι σε θέση (ούτε κανένας μας) να το κρίνω.

    ReplyDelete
  11. eleos pia.giati h omofylofilia nanai kati anwmalo;shmeiwteon den eimai omofylofilh.elenh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕΜ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΕΝΗ;
      ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΥΜΦΕΥΤΗΚΑΜΕ
      ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

      Delete
  12. agaphte hlia prwtistws kalhmera.den eipa pws emeis pou exoume oikogeneia kai paidia exoume katanthsei anwmaloi.ki egw dyo paidia exw.apla gia mena oi omofylofiloi den einai anwmaloi.elenh.

    ReplyDelete
  13. ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΜΟΦΥΛΟΙ;

    ReplyDelete
  14. apla tygxanoun elksh pros atoma tou idiou fylou,afto den einai anwmalia gia mena.kalo apogema.elenh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ Η ΕΛΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΥΤΕ ΥΓΙΕΣ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ.

      Delete
  15. Είναι φοβερό να ακούω από άτομα να λένε ότι η ζωή προχώρησε και πρέπει να λέμε ότι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική.
    Είναι σαν να έρθει κάποιος και να μου πει οτι σε 50 - 100 ή και 1000 χρόνια μιας και η ζωή θα έχει προχωρήσει θα είναι φυσιολογικό να πηγαίνουν οι άνθρωποι με ζώα(κτηνοβασίες) με νεκρούς(νεκροφιλία) η ακόμα χειρότερα με παιδιά(παιδοφιλία).
    Ας αφήσουμε τους συναισθηματισμούς όμως και ας το δούμε λογικά και επιστημονικά. Μέχρι την δεκαετία του 70 η ομοφυλοφιλία στις Η.Π.Α ήταν ασθένεια.
    Σαν ιατρική αντιμετώπιση είχε τις συνεδρίες με ψυχολόγο. Πολλοί όμως που δεν ήταν ομοφυλόφιλοι μαζί με τους πάρα πολλούς ομοφυλόφιλους έκαναν κατάχρηση του μέτρου αυτού για να έχουν τον ψυχολόγο τους δωρεάν και το σύστημα υγείας των Η.Π.Α λίγο έλειψε να καταρρεύσει.
    Έτσι η ομοφυλοφιλία βγήκε από την λίστα των ψυχολογικών ασθενειών. Ας το πάρουμε όμως και απο την απόλυτη πλευρά του τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Φυσιολογικό για κάθε έμβιο ων ή και άψυχο αντικείμενο είναι να λειτουργεί και να προσφέρει αυτά που για εκείνα δημιουργήθηκε.
    Ετσι το νερό αν για κάποιον λόγο αρχίσει να δυναμώνει την φωτιά αντί να την σβήνει, θα είναι μη φυσιολογικό. Αν τώρα αρχίσει να εξατμίζετε στο 100% του άμεσα μόλις έρθει σε επαφή με τον αέρα κόντρα σε κάθε φυσικό νόμο είναι καταδικασμένο να ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ. Έτσι ο Άνθρωπος αν πάρουμε την ομοφυλοφιλία στην απόλυτη μορφή της και πούμε ότι το 100% των ανθρώπων γίνουν ομοφυλόφιλοι τότε το είδος μας είναι καταδικασμένο να εξαφανισθεί. Όσο φυσικό είναι να μην υπάρξει συνέχεια στο είδος μας, όχι από φυσική καταστροφή αλλά από μη αναπαραγωγή μεταξύ Άνδρα και Γυναίκας, άλλο τόσο φυσιολογική είναι και η ομοφυλοφιλία. Να ξεκαθαρίσω τέλος ότι δεν ποινικοποιώ την ομοφυλοφιλία και πιστεύω ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι ασθενείς και πρέπει να έχουν την βοήθεια που τους πρέπει.
    Ποινικοποιώ όμως ξεκάθαρα την προβολή και διαφήμιση της ως κάτι το φυσιολογικό, ίσως και ιδανικό (για να βρεις δουλειά σε κάποιους κλάδους π.χ ΜΜΕ) που από ασθένεια που κάποιοι γεννήθηκαν με αυτή να την κάνουν Ασθένεια μεταδοτική που κολλάει ακόμα και με το βλέμμα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.
      ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
      ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.

      Delete
    2. Den mporo na to pistepso oti antropoi exoun tetoies apopseis simera.... ti na sou po an nomizeis oti i omofilofilia einai arrostia,ti na sou po, elizo toulaxiston na min eisai epistimonas, eisai ratsistis kai fasistas, katigorontas tous gay einai san na katigoreis mia opoiadipote koinoniki omada,kai ELEOS fysika kai den einai metadotiko!!!!! pos tha aisthanosoun an ESI eixes autin tin epilogi? i to paidi sou? pragmatika sou euxomai to paidi sou na einai gay, gia na deis tin glyka, distixos mono etsi pairnoun ena mathima merikoi anthropoi!!!!!! kai vevaia exoume dikaiomata, na pantreutoume, kai na exoume ta idia dikaiomata opos opoiosdipote pantremenos, opos ginetai se oles tis politismenes xores tou kosmou!!!! alla auta einai maura mesanuxta gia tin ellada akomi!!!!! o kathenas na koitaei ton eauto tou leo ego, kai na apodexetai ton allon opos einai, kai na koitaei na diorthosei ton eauto tou !!

      Delete